Kandidaten Mister Bear Belgium 2024

Group picture of all the candidates 2024
Aldo Candidate Mister Bear Belgium 2023

Aldo – 53 – Sint-Jans Molenbeek

Dag ! Ik heet Aldo, ik ben 53 jaar en ik woon in Sint-Jans Molenbeek.

Sociale silverbear, omdat ik graag omringd ben door vrienden en kennissen en er ook altijd probeer te zijn voor hen.

Ik vind dat Mr Bear Belgium niet enkel een titel is die men draagt, maar het is een belangrijk engagement dat je aangaat met de Belgische berengemeenschap. Een Mr Bear Belgium moet er niet enkel voor de beren maar zijn, maar ook voor het groter geheel van de LGTBIQ+ gemeenschap daar wij ons voor dezelfde rechten en vrijheden inzetten.

Als ik verkozen wordt tot Mr Bear Belgium, wil ik mij blijven inzetten om de afstand tussen de politie en de LGTBIQ+ gemeenschap te verkleinen. Het blijft ontzettend belangrijk dat alle gewelddadigheden tegenover onze gemeenschap gerapporteerd en vervolgd kunnen worden.

Het zou een eer zijn om als Mr. Bear Belgium, de berengemeenschap te mogen vertegenwoordigen op nationaal en internationaal vlak. Ik wil graag samen met de reeds bestaande sociale verenigingen alle beren samenbrengen op evenementen waar iedereen zichzelf kan zijn.

Bruno Candidate Mister Bear Belgium 2023

Bruno – 56 – Antwerpen

Dag ! Ik heet Bruno, ik ben 56 jaar en ik woon in Antwerpen. Mijn hobby’s : fietsen, paardrijden, zwemmen en shoppen.

Ik denk dat ik een City Bear ben. Ik doe geen winterslaap. Ik moet niet op jacht als ik honger heb Ik koop mijn eten in de winkel zoals iedereen en ik draag ook geen pels want ik ben een City Bear.

Ik heb mij kandidaat gesteld voor de verkiezing omdat ik iets wil betekenen voor de community.

Wat ik wil bereiken in de community is vooral goed luisteren naar wat er leeft , wie er met vragen zit en daar proberen een correct antwoord op te geven. Ook voor de mensen buiten de community wil ik er zijn en ook op hun vragen of issues waar ze mee zitten zou ik graag een antwoord willen geven. Met iedereen die wil zou ik iets willen gaan drinken om deze mensen beter te willen leren kennen want wil niemand buiten sluiten omdat iedereen inclusief is.

Geofrey Candidate Mister Bear Belgium 2023

Geoffrey – 36 – Flémalle

Hoi! Ik ben Geoffrey, 36 jaar en woon in Flémalle. Mijn 13-jarige zoon neemt een grote plaats in mijn leven in door onze saamhorigheid. Ik ben verpleegkundige op de intensive care.

Ik heb een passie voor paardrijden, dat ik beoefen sinds ik 6 jaar oud was. Ik geef graag Zumba (fitness) lessen. Ik waardeer het leven, maar ook alle positieve dingen die het met zich meebrengt; een boswandeling, reizen met vrienden, restaurants, uitstapjes, bioscoop… zolang ik omringd ben door de mensen van wie ik hou.

Ik beschrijf mezelf als een oprechte, hele en zeer empathische beer, toegewijd aan de mensen om me heen en in het dagelijks leven. Ik hou ook van lachen, feesten, gek de boel te amuseren en… van het leven genieten!

Ik stel mezelf voor aan Mister Bear Belgium om het homo-ouderschap in de kijker te zetten. De verantwoordelijkheden die we hebben als ouders zijn om lief te hebben, om onze jonge mensen op te voeden in tolerantie om te streven naar een betere wereld. De jongere generatie ondersteunen om hun plek in de samenleving te vinden door de waarden van onze gemeenschap uit te dragen.

Ik ben een oprecht, eerlijk persoon, een beetje verlegen die veel levensvreugde heeft, maar die machtsmisbruik en gebrek aan respect niet kan tolereren. We hebben elkaar allemaal nodig om ons dagelijks leven te verbeteren en het leven zo goed mogelijk ten volle te leven.

Massimigliano Candidate Mister Bear Belgium 2023

Massimiliano – 46 – Brussel

Hoi! Ik ben Massimiliano! Ik ben 46 jaar, half Frans en half Italiaans en woon in Brussel. Ik werk als muziekdocent en operazanger.

In mijn vrije tijd verzamel ik graag vinylplaten en luister ik naar muziek met mijn cassettespeler. Met mijn vrienden rijd ik graag op de mountainbike en kijk ik naar Japanse tekenfilms.

Ik wil graag Mister Bear Belgium 2024 worden, omdat ik me dicht bij deze gemeenschap voel en ik hoop bij te dragen aan de groei van de berengemeenschap.

Een project dat ik graag zou willen uitvoeren, bewustmakingscampagnes organiseren over twee onderwerpen die mij na aan het hart liggen: homofobie en intimidatie.

Ik denk dat er nog veel werk aan de winkel is.

Sonny Candidate Mister Bear Belgium 2023

Sonny – 41 – Jette

Dag berekes, otterkes en andere bosbewoners! Ik ben Sonny, een vrolijke brok energie van 41 jaar. Ik groeide op in de stille Kempen maar woon sinds enkele jaren in Brussel, Jette om precies te zijn.

In mijn vrije tijd ben ik een bezige bij: ik hou onder andere van Italiaans koken, cocktails shaken, rollercoasters en stand-up-comedy. Ik speel graag (board)games en escape rooms, ik zet geregeld een stapje in de wereld en ik ben ook een “bedroom-DJ.”

In een vorig leven trok ik dagelijks mijn danssneakers aan, maar dat is ondertussen verleden tijd.

Ik ben een knuffelbeertje met een brede glimlach, positief ingesteld, ruimdenkend en altijd te vinden voor een goeie babbel. Humor is voor mij super belangrijk! “Een dag zonder lach is een verloren dag.” (Charlie Chaplin)

Ik ben kandidaat Mr Bear Belgium 2024 omdat ik graag mijn positiviteit en mijn enthousiasme met onze gemeenschap wil delen, want ik merk dat sommigen onder ons de originele Bear-spirit vergeten zijn. Ik wil aan iedereen tonen dat een beer niet alleen een behaard buikje heeft maar vooral ook een groot hart en wijd open armen. Als Mr Bear Belgium 2024, beloof ik jullie entertainment!

Ik heb een levenslange passie voor podiumkunsten: vroeger stond ik graag in de spotlights, nu liever in de coulissen. Ik zal mijn ervaring gebruiken om een variété-show te creëren samen met een groep enthousiaste beren met of zonder podiumervaring.

De opbrengst van het spektakel wordt geschonken aan een Italiaans LGBTQIA+ goed doel, omdat ik Italiaans bloed heb, maar vooral omdat de wetgeving in Italië onze gemeenschap vandaag nog altijd benadeelt.