Workshop

Educatieve 'Bear Body Positive' workshop

Zaterdag 3 oktoberVan 14 tot 16 uur- Live vanuit de Sint-Gorikshallen

Leer naar je lichaam te luisteren en straal!

Interactieve workshop met je persoonlijke werkboek vanuit het comfort van bij je thuis

Gratis – registratie vereist

Belgium Bearpride Brussels presenteert in overeenstemming met ons positieve berenlichaam-thema en in samenwerking met transformationele en mentaliteitscoach Andy Nijs, het exclusieve educatieve programma “positief berenlichaam” op zaterdag 3 oktober van 14 tot 16 uur. Het educatieve programma bestaat uit 2 tools die zijn ontworpen om je te ondersteunen en beide zijn gratis.

Doe mee en verander

De Bear body positive rebellion workshop:

Aan het einde van deze digitale en interactieve sessie heb je de principes van zelfleiderschap geleerd, wat het betekent om echt en authentiek te zijn, hoe je gezondere routinetools kunt creëren om je mindset te veranderen en veerkracht op te bouwen.

De workshop is bedoeld om te luisteren, betrokken te zijn en deel te nemen en om de mogelijkheid te hebben om je gedachten en perspectieven te delen met andere deelnemers.

Hou in gedachten dat dit een trainingsactiviteit is en dat het daarom vereist is om in een rustige ruimte te zijn en in een positie om deel te nemen en openlijk te praten.

Je krijgt je persoonlijke werkboek om je ontwikkeling voort te zetten

Je eigen bear body positive rebellion werkboek:

Je ontvangt een exclusief en uitgebreid werkboek. Dit werkboek zal een essentieel hulpmiddel zijn om tijdens de workshop te gebruiken en blijft na de workshop je leerprogramma.

Dit werkboek bevat theorie, oefeningen en hulpmiddelen om je te ondersteunen, zodat je er het beste uit kunt halen.

Je krijgt de mogelijkheid om een persoonlijkheidstest te doen die je veel inzicht geeft in wie je bent en waarom je doet wat je doet.

Andy zal dit werkboek speciaal voor de Bear Pride-gemeenschap maken en is kosteloos.

Dit programma ligt ons na aan het hart en we geloven dat dit een fantastische ervaring zal zijn voor jou en voor onze gemeenschap. In ruil daarvoor vragen we je om je aan te melden en te registreren.https://forms.gle/kwB6NngBVZHdEiCx7

Andy Nijs, Life Strategist & Facilitator

Andy’s werk is erop gericht mensen in staat te stellen hen te helpen hun authentieke versie van succes te ontdekken, zodat ze écht kunnen zijn zoals ze bedoeld waren om te zijn, hun ware ik te tonen, zich authentiek te voelen en het leven en carrière te hebben die ze moesten hebben. Hij zorgt voor een krachtige ervaring die een identiteitsverandering teweegbrengt.

Klik hiervoor meer informatie over Andy.

Van jezelf houden en echt zijn is de grootste revolutie!

Heeft je ideale leven een ander verhaal dan het leven dat je nu leidt?

Heb je moeite om je te verbinden of om krachtige en ondersteunende relaties te creëren?

Staat je innerlijke criticus altijd aan?

Heb je moeite met het loslaten van afwijzing?

Zou je willen dat je het vertrouwen had om op jouw voorwaarden te leven?

Is het moeilijk om te aanvaarden met hoe je eruit ziet?

Pssst: Je bent zeker niet de enige!

Bears werken samen aan dit project

Het is oké om toe te geven dat je niet per se alles aan jezelf leuk vindt. Het is oké om neutraal of zelfs onverschillig over jezelf te voelen. Je zelfwaarde en belangrijkheid zitten niet in je vorm of je maat of in enig ander aspect van je uiterlijk.

Van jezelf leren houden, nu en op elk ander moment in je leven, niet wachten op een ongrijpbaar getal op de weegschaal om gelukkig te zijn. Lichaamspositiviteit is niet elke minuut van de dag 100% tevreden zijn met je lichaam, maar werken aan een ruimte waar veel meer positieve dan negatieve gedachten zijn. Je zelfwaarde begrijpen en je individualiteit omarmen.

Authenticiteit gaat over aanwezigheid

Uw individualiteit is wat echt is. Uw individualiteit is wat uw authenticiteit naar voren brengt. Het is wat jou anders maakt en het is hoe we een andere reeks lessen kunnen leren dan de lessen die ons eigen leven ons leert. Echt zijn betekent eerlijk zijn tegen de wereld, en vooral tegen jezelf.

Niemand hoeft je toestemming te geven om echt te zijn. Authenticiteit vereist geen bevestiging. Authenticiteit gaat over aanwezigheid, met overtuiging en vertrouwen in het moment leven en trouw blijven aan jezelf. Je handelt op manieren die je ware zelf laten zien en hoe je je voelt. Dat betekent dat je, om authentiek te zijn, eerst moet weten wie je ware zelf is. Het vereist zelfbewustzijn, opmerkzaamheid en zelfacceptatie

Beginnen aan een lichaamspositieve reis met het educatieve programma Bear Positive Rebellion

Dit programma is ontworpen voor beren en anderen die willen:

  • handelingen ontwikkelen om met hun innerlijke criticus om te gaan en om negatieve zelfpraat te stoppen
  • manieren te leren om thuis te komen in hun lichaam en hun eigen authentieke schoonheid te benoemen
  • zichzelf te vertrouwen met intuïtieve zelfzorg Je leert over het verwijderen van negatieve inputs en het opnieuw bedraden van je brein voor positieve gedachten
  • om hun eigen set regels en waarden te ontwikkelen
  • om veerkracht op te bouwen en te leren hoe je een onstuitbaar zelfvertrouwen kan ontwikkelen en om hulpmiddelen te ontdekken om zelfliefde te cultiveren

Belgium Bear Pride ondersteunt je om je in staat te stellen te transformeren en zelfvertrouwen op te bouwen

Educatief programmavoor post bear pride: Be body positivecoaching-programma

Andy biedt alle workshopdeelnemers de mogelijkheid om hen tijdens deze reis verder in hun kracht te zetten met een op maat gemaakt coachingprogramma, naast de workshop en het werkboek.

Dit coachingprogramma is een 8 tweewekelijkse coachinggesprek van 60 minuten en is digitaal via Zoom. De combinatie van het werkboek en de aanvullende coachingssessies zorgt voor een krachtige ervaring.

Dit coachingprogramma kunnen we tegen een gereduceerd tarief aanbieden en de investering bedraagt € 1000, – inclusief BTW.

We geloven in een wereld waarin iedereen zijn eigen succes creëert en we kijken er naar uit om je te ondersteunen op deze prachtige reis.

Dit programma ligt ons na aan het hart en we geloven dat dit een fantastische ervaring zal zijn voor jou en voor onze gemeenschap. In ruil daarvoor vragen we je om je aan te melden en te registreren.

Doe mee met deze opbeurende educatieve ervaring.

Schrijf je in