Arno

jaar

Woont in Brussel.[/vc_column_text][/vc_column]

De mentale effecten van discriminatie (body shaming, serofobie, anders zijn) en de discriminatie van die mentale effecten bespreekbaar maken, een luisterend oor biedend aan de beren in nood.

[/vc_column_text]

Damien

6 jaar

Woont in Brussel.[/vc_column]

Ik ben een normale beer, een beetje een “natuurschilder”. Iedereen helpen zichzelf te accepteren zoals ze zijn, met de nodige kracht en ondersteuning indien nodig, wat hun keuzes/oriëntaties ook zijn, dat zou in een paar woorden mijn wens zijn. Ik werd geholpen te accepteren en te zeggen wie ik was, het is tijd voor mij om de gunst terug te geven via deze kandidatuur! Woof life!

[/vc_column_text]

Jean-François

8 jaar

Woont in Luik.

[/vc_column]

Als ik verkozen word tot mister Bear Belgium 2022, zal ik veel belang hechten aan de hulp en ondersteuning van seropositieve mensen, die vaak geïsoleerd zijn in de samenleving, op het werk en in sociale relaties. De informatie die bij het grote publiek bekend is, moet eerst adequaat zijn (de realiteit van hiv-positieve mensen is niet die van aids-patiënten, de risico’s van overdracht zijn in dit stadium bijna nihil). Van daaruit is het makkelijker om verder te gaan met hulp en ondersteuning, zoals preventie en het doorgeven van meer informatie over het verloop van de ziekte.

[/vc_column_text]

Kevin

3 jaar

Woont in Kapellen – Antwerpen.[/vc_column]

Geen enkel mens is perfect. Toch probeert bijna iedereen het te bereiken. Hierdoor raken mensen opgebrand en verliezen ze zichzelf. Ik wil dat de mensen om me heen zich mentaal goed voelen, want als je je mentaal goed voelt, ga je je ook fysiek beter voelen. Als Mr Bear wil ik er voor iedereen zijn, zodat iedereen zich goed kan voelen. En bovendien is lachen soms een goed medicijn.

[/vc_column_text]

Marc

9 jaar

Woont in Lommel

[/vc_column]
Mijn doel van deelname is zeer effectief, ik wil rechten en een liefdevol leven voor LGBTQIA-mensen over de hele wereld. 🌏
Je moet op mij stemmen om de homoberen meer bekendheid te geven in limburg en daarbuiten want met Belgium Bear Pride wil ik een uithangbord zijn voor LHBT in België en Europa.
Ik zal overal zijn om de Belgische Bearpride-gemeenschap te steunen.
Marc is de perfecte Belgische beer
👍
[/vc_column_text]

Pascal

3 jaar

Woont te Luik

[/vc_column]
Om jong en oud te kunnen helpen hun homoseksualiteit te accepteren en zichzelf te accepteren zoals ze zijn en om de LGBTQI+ gemeenschap vooruit te helpen. Dus herken je jezelf ook in dit project, stem dan op mij. Fijne dag, beren!
[/vc_column_text]

Vincent

8 jaar[/vc_column]
Ik zal mijn mandaat wijden aan het bevorderen van uitwisselingen tussen de verschillende gemeenschappen voor meer diversiteit, inclusiviteit en porositeit tussen hen.
Ik zal alle soorten beren verdedigen en zorgen voor een maximum aan berenvellen.
Ik zal mij inzetten voor meer welwillendheid, respect en vrede binnen en buiten de gemeenschap.
[/vc_column_text]